torsdag den 20. oktober 2011

Timothy

Jeg har haft travlt med fag på universitetet, og har derfor meget lidt tid til at få lavet noget kreativt, og får jeg endelig lavet noget, kan jeg ikke lige finde tiden til at få skrevet et indlæg. Da jeg stadig har et par ældre bamser der ikke er lagt op, vil jeg lægge lidt af dem op nu.

Ham her er lavet efter mit eget mønster, han har fået farvet lidt mørkere pels under øjnene samt over snuden. Hans snude er broderet og derefter vokset med bivoks, for at få det lidt mere blanke look.

Som det kan ses på ovenstående billede har han fået kasket på. Han har fået syet tæerne ind, så han har markerede tæer. Jeg har valgt at klippe lidt af hårene omkring snudepartiet, da han på den måde fik en lidt mere markeret snude.

Denne bamse er jeg specielt stolt af, da jeg var med til et jubilæum hos Orange Plys, hvor han vandt en førstepræmie for flotteste bamse. Der var dog lodtrækning mellem fire grundet stemme-lighed, så jeg vandt grundet lodtrækning, men der var nogle rigtig flotte bamser med i konkurrencen, så jeg var glad for bare at være blandt de bedste.
Og her er Timothy så, med trofæet jeg vandt.

Timothy er lavet i syntetisk pels fra Tyber Fur, hans poter er imiteret ruskind. Bamsen har kun led i halsen, arme og ben er syet på. Timothy blev færdig d. 19. august, som var dagen før konkurrencen hos Orange Plys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar