søndag den 24. marts 2013

"Tilbage" fra pause

Det er nu næsten to måneder siden jeg sidst har postet et indlæg. Hvis der er nogen der følger med her, undskylder jeg hermed for dette fravær.

En af grundene til fraværet er at jeg begyndte på mit speciale i starten af februar, hvilket har begrænset min tid til kreative sysler en del. Og lysten til at sætte mig tilbage foran computeren for at skrive et indlæg om det jeg får lavet, har ikke helt været der.

Udover dette er jeg også flyttet i en større lejlighed, så en del af min tid er også gået med at få tingene på plads. Jeg er flyttet fra 30kvm til 50kvm, hvilket blandt andet har givet mig et køkken MED ovn og et soveværelse. Dog har jeg ikke længere min lille have, men tror først jeg virkelig begynder at savne den, når vejret bliver lidt bedre. Til den tid må jeg erstatte timerne jeg kunne sidde og nyde solen med lange gåture med hunden for at nyde solen. Det tror jeg også hunden synes er sjovere.

Jeg håber at jeg nu får lidt mere tid til det kreative og også at få lavet indlæg om det, men ellers er det, i hvert fald det næste år, mit speciale der er første prioritet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar